Unilexa - name search - huisstijl | AB
GRATIS content kalender 2021

Unilexa – name search – huisstijl

 
Unilexa notarissen logo huisstijl AB 2

Opdracht?

‘Geassocieerde notarissen Van Cauwenbergh en Ducatteeuw’ hebben een zogenaamd MSK opgericht (een Meerstandplaatsenkantoor – in mensentaal: een kantoor van meerdere notarissen op verschillende standplaatsen). Doel: hun associatie uitbreiden met minstens twee nieuwe kantoren/notariaten.

Qua naam zijn er verschillende mogelijkheden.

1. Aan de huidige naam van de associatie nieuwe notarissen toevoegen, met als gevolg een ellenlange naam die geen mens nog kan onthouden.

2. Of een beroep doen op AB om een fris klinkende nieuwe naam te bedenken en daar meteen deze opdracht aan te koppelen: nieuw logo, baseline, huisstijl en zelfs een Instagram pagina.

Uitdaging

De notarissen zijn in eigen stad of streek vaak ‘huizen van vertrouwen’ – Van Cauwenbergh in Lier bijvoorbeeld.  Gooien we die bekendheid dan zomaar weg als we met een nieuwe naam op de proppen komen?

Oplossing

De nieuwe naam Unilexa koppelt het gegeven ‘associatie’ (Uni-) aan de wettelijke aspecten van het beroep (‘lex’ is het Latijn voor wet) en aan de ‘A’ van Antwerpen, de regio waar alle Unilexa-notarissen zich bevinden.

Onder het Unilexa-logo voorzien we bij elk notariaat plaats om de eigen naam toe te voegen. Handig op visitekaartjes, briefhoofden enz. Zo herkennen cliënten meteen hun oude vertrouwde notaris.

Resultaat

Hoeveel nieuwe notariaten er ook nog bijkomen, ze vinden allemaal moeiteloos hun plaatsje onder de Unilexa-paraplu, zonder hun vroegere naam, reputatie en eigenheid te verliezen.

Ook plannen voor een nieuwe naam? Overleg met ons, wij zijn thuis op de meest diverse terreinen. Wist je bijvoorbeeld dat we ook de namen bedachten van projectontwikkelaar KUBFideris (borgstellingen) en – niet de recentste, wel de bekendste – Quick Step?

Unilexa notarissen logo huisstijl AB

Een geslaagde manier om je visitekaartje af te geven

Unilexa notarissen logo huisstijl AB 1

De mini huisstijlgids bevat alle essentiële richtlijnen rond het gebruik en de toepassingen van het logo

« Previous Post: Heel – corporate image | Next Post: Bruggeman Yeast – export website »
-

Meer werk

PRIORITY CHECKLIST MARKETEERS

CREATIVITY WORKSHOP

9 conversie optimalisatie tips

Je strategie back on track?

 • DOE MEE AAN ONZE POLL

  Je start een nieuwe campagne. Welke is jouw voorkeur?

  View Results

  Laden ... Laden ...
 • Meest recente berichten

 • related

 • Tags

 • Archieven