Knap gemaakte B2B animatievideo voor Kipco-Damaco - AB
GRATIS content kalender 2022

Kipco-Damaco animatievideo

 

Opdracht?

Toon de complexe productieprocessen en straffe USP’s van Kipco-Damaco, zodat een internationaal publiek meteen begrijpt waarom dit Belgische bedrijf zo’n b2b-wereldspeler is in de vleesverwerking.

Uitdaging

Kipco-Damaco heeft een aantal gepatenteerde technologieën op zijn conto, zoals de geautomatiseerde detectie van plastic en metalen partikeltjes in het productieproces. Hoe brengen we die knappe uitvindingen in beeld zonder de bedrijfsgeheimen prijs te geven?

Oplossing

Met een animatievideo. Het woord ‘animatie’ is hier cruciaal. Zo hoeven we geen livebeelden uit de productieketen te tonen en vermijden we dat concurrenten de technologieën zomaar te zien krijgen. Tegelijk brengt de animatie het verhaal helder en boeiend: de B2B-doelgroep (en zelfs het brede publiek) heeft de story meteen mee.

Resultaat

Een wereldwijd vlot inzetbare video, dankzij de Engelse voice-over. En voor de landen waar Engels wat moeilijk ligt, zijn er ook extra videovarianten waarin ondertitels in verschillende talen zijn toegevoegd.

Ook nood aan een knappe animatievideo? Contacteer ons!

Wist je dat Kipco-Damaco onderdeel is van Damaco Group, waarvoor we een stevig doortimmerde strategie hebben uitgerold? En dat Linkedin één van onze speerpunten is in die strategie? Inspirerend, ook voor jouw onderneming!

« Previous Post: McCain – POS | Next Post: Damaco Group – strategie, merkarchitectuur, manifesto »
-

Meer werk

PRIORITY CHECKLIST MARKETEERS

CREATIVITY WORKSHOP

9 conversie optimalisatie tips

Je strategie back on track?

 • DOE MEE AAN ONZE POLL

  Hoe zie jij employer branding?

  View Results

  Laden ... Laden ...
 • Meest recente berichten

 • related

 • Tags

 • Archieven